Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

politici zase vymysleli další tunel. Z těch sedmi jim takové dvě miliardy naplní před volbami stranické kasy. Ví, že musí ČSSD billboardy přímo utlouct, pokud chtějí jejich vítězství zabránit

2 0
možnosti
MP

Hlavně k tomu musíme zřídit další úřad. To víte, letos se nám urodilo málo úředníků, musíme to urychleně napravit. (Prakticky všechny vlády deklarovaly potřebu snížit počet zaměstnanců státního aparátu - zde myslím úředníků, ve skutečnosti všechny naopak počet námi placených nefunkčních zaměstnanců zvýšily.)

3 1
možnosti
VH

Podpora tvorby prsacovních míst je krok správným směrem. Pokud ovšem bude vláda činit kroky ke snižování koupěschopnosti lidí a tedy snižování odbytu a motivace k novým investicím, tak tento krok bude jen žblouchnutím do vody, nic pozitivního skutečně nepřinese, náklady převýší přínosy.

0 3
možnosti
IF

"Stát nemůže nalít do ekonomiky nic, co by tam už nebylo. Umí jen sebrat z jedné části ekonomiky a vložit do druhé. Státní pomoc je jako dávat sám sobě krevní transfuzi z levé ruky do pravé a rozlít přitom polovinu krve na podlahu..."

Peter Schiff

4 1
možnosti
IF

Karma R^

Kam stát šlápne, tam sto let tráva neroste ;-€

2 1
možnosti
  • Počet článků 110
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1416x
Mladý pisálek zajímající se o ekonomii, který má problémy s pravopisem. Vedu a píši také na Devian.cz.