Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JM

janacz

13. 12. 2010 13:09
Kastrace

a  že jaksi všichni se vyhýbají možnosti vyléčení kastrací. Prý to slavná Unie  zakázala. ?

0 0
možnosti
EK

Deleter

12. 12. 2010 20:07
Mno,

to, že si někdo platí prostřednictvím daní něco, s čím nesouhlasí, je zcela běžné a zcela běžné je, že o tom, co se bude platit, rozhodují volení zástupci.

A pokud pachatelé, vedení v takovém seznamu, budou chtít znovu zaútočit, tak to určitě neudělají v místě bydliště. Tady nejsme v USA, tady můžete anonymně přejet republiku za pár hodin.

0 0
možnosti
RJ

rohovín jednorohý

12. 12. 2010 19:57
Mě se zdá že autorovi

uniká to podstatné, deviant který se nedopustí trestného činu není deviant, může trpět nějakou sexuální úchylkou ale má to pod kontrolou, takže o té úchylce nikdo nemůže vědět.

Kdo se dopustí trestného činu ten to evidentně pod kontrolou už nemá. Stát je povinen chránit bezpečnost občanů, soukromé seznamy to je nesmysl to je jako tvrdit že bude soukromý živnostenský rejstřík, tam právě by mohlo dojít k tomu zneužití.

Ten rejstřík trestaných deviantů ten v podstatě máme, to je část trestního rejstříku  který stát vede, tady by stačilo tu příslušnou část vyčlenit a nedělat tam žádné zahlazování atd.

Trestní rejstřík není veřejný ale údaje by měly být  přístupné tomu kdo prokáže oprávněný zájem, třeba šef firmy která pořádá dětské tábory má právo vědět koho chce zaměstnat, rodič má právo vědět komu svěřuje své dítě do kroužku atd., kdo tvrdí že ne tak ten chrání trestané devianty a osudy dětských obětí jsou mu lhostejné.  

0 0
možnosti
K

kam!kaze_cze

12. 12. 2010 18:50
když se na seznam dostane člověk normální

Ano,to by byl problém.Asi.Ale obecně se bavíme o databázi usvědčených pachatelů.Samozřejmě,žádný systém není dokonalý.Ale pokud se budeme na všechno dívat takovým způsobem,tak můžeme např. zrušit celé soudnictví.Co kdyby byl náhodou usvědčen někdo nevinný?A za další tenhle seznam nebude veřejný.A tím se minimalizuje možnost proniknutí informací na veřejnost.

0 0
možnosti
K

kam!kaze_cze

12. 12. 2010 18:43
Dokud nic neprovede

Dokud nic neprovede,nebude v databázi.Už pochopil?Ano?Už?Konečně?;-D;-D;-D

0 0
možnosti
MSV

Medvědice se vrací

12. 12. 2010 18:47
Re: Dokud nic neprovede

R^

0 0
možnosti
K

kam!kaze_cze

12. 12. 2010 18:41
A jak poznáte takového devianta?

Vy jste asi nepochopil (nebo nejste mentálně schopen pochopit) že se bavíme o databázi usvědčených a opravdových deviantů.Ne že někdo s mdlým rozumem jako.... ukáže prstem a automaticky se jím stanete.

0 0
možnosti
P

petrhajek.blog.idnes.cz

12. 12. 2010 10:38
pořad jsem neviděl,

ale jsme proti jakýmkoliv seznamům. Váš popis fungování komerčních seznamů je idealistický. V praxi to funguje  naoopak - organizace udělá seznam a když ujede, prostě se hájí !my nic, my jen děláme seznam a co s ním co dělá je jeho věc". A naopak, ten co udělá něco za základě seznamu se hájí "My máme pravidla a jen používáme seznam uznávané organizace X". Takže pak nikdo nemá zodpovědnost. Krásná ukázka je zablokování britské wikipedie kvůli obrázku alba Scorpions "Virgin Killer".

Další příklad je seznam spammerů. Na ten seznam se někdo snadno dostane, třeba i ne vlastní vinou (nějaký počítač organizace napadnou hackeři a zneužijí ho k zasílání spamu). Pak se prakticky nemožné se z toho seznamu dostat ven. A když, tak je to zpravidla pouze za "dotaci na boj proti spamu" v tisícidolarových částkách. A opět, nikdo nemá zodpovědnost.

Takže seznamy rozhodně ne, pokud možno žádné. Policie přece dávno má interní kartotéky se seznamem zločinců i jejich zločinů. To nestačí?

0 0
možnosti
JB

baranka

12. 12. 2010 6:30
Zveřejnit a

Basta

0 0
možnosti
J

jednotka

12. 12. 2010 4:17
sex offenders

se musi registrovat a jsou na internetu tady v U.S. jejich adresy a jmena jsou  pristupne komukoliv !

0 0
možnosti
P

petrhajek.blog.idnes.cz

12. 12. 2010 10:40
Re: sex offenders

A taky už ve světě se stala řada lynčů na nevinných, kdy byl někdo takovému podobný anebo se podobně jmenoval. A nebo i lynče na lidech, co jsou opravdu v seznamu a třeba opravdu chtěli  začít normální život?

0 0
možnosti
K

kam!kaze_cze

12. 12. 2010 2:24
Český nešvar

 A za další.Typicky Český nešvar.Na všem hledáš jen to špatné..Absolutně nechápu,jak se může kdokoliv normální snažit seznam deviantů nepodpořit.Asi do něj patříš,tak máš strach.

0 0
možnosti
JK

Indi.HK

12. 12. 2010 8:52
Re: Český nešvar

Problém je v tom, že když se na seznam dostane člověk normální, tak mu to v očích veřejnosti neodpáře ani tisíc soudů

0 0
možnosti
  • Počet článků 110
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1416x
Mladý pisálek zajímající se o ekonomii, který má problémy s pravopisem. Vedu a píši také na Devian.cz.