Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Bauglir

2. 8. 2010 22:22
Zjednodušeně řečeno

Je to asi takto: "Já požaduji, abys Ty mi umožnil na Tvém blogu diskutovat"

Tento požadavek je většinou doprovázen spoustou nesmyslů, jako je svoboda projevu (která se ale vůbec nezakládá na tom, že je někdo povinen k tomu poskytnout prostor), svoboda projevu nemá s komentováním zhola nic společného.

Takže pokud neumožníte komentování, držím Vám palce, ať se nenecháte zvyklat pseudoargumenty.

0 0
možnosti

Yrwein

2. 8. 2010 21:49
The New York Times

http://www.reflex.cz/clanek/stary-reflex-reflex-cz-reflex-cz-zvenku/29531/jak-cenzurovat-moderovat-internetove-diskuse.html

Není to sice konkrétně ke komenářům u vašich článků, ale mohlo by se líbit; článek starý cca dva roky. Kéž jednou přijde něco podobného i k nám. .o)

0 0
možnosti

nyny.

2. 8. 2010 14:32
hmm

nijak nemám pocit, že bych vás jako autora nějak zavnímla, nicméně první, co dělám je, že juknu, zda je pod článkem diskuse, pokud není, článek nečtu nebo jen velmi výjimečně u pro mne hodnotného autora.A nečtu je proto, že ze zkušenosti se jedná o autory, kterým vadí nesouhlas, ač sami rádi tepou nějaký nešvar, a pokud mi nedají svobodu se vyjádřit, nevidím důvod, proč se obtěžovat je číst. Krom toho, diskuse jsou velmi zajímavé, protože se v nich člověk dozví spoustu informací od lidí obeznalých v problematice i nad rámec autora nebo jeho doplnění, případně se pěkně vytříbí různé názory. No a s prudily je zase bezbřehá sranda. A nějaký odklik do dikuse jinam, stejné jako by diskuse nebyla. Mně to obtěžuje, protože mne to zdržuje, když si chci pročíst co nejvíc blogů a navíc jsem konzerva, takže proč se namáhat kvůli jednomu článku orientovat se v grafice apod. jiného webu.tož tak.

0 0
možnosti

Edmund Černá Zmije

2. 8. 2010 14:39
Re: hmm

Amen. R^

0 0
možnosti

Boulder Dash

2. 8. 2010 13:21
nejlepsi by bylo, kdyby idnes dalo moznost

primo blogerum, aby oni sami mohli mazat komentare ze svych diskuzi. Pak by zafungoval volny trh. Kdo by mazal prilis, tak by prisel o ctenare. Kdo zrusi diskuze, o ctenare prijde uplne.

0 0
možnosti

tromso5

2. 8. 2010 13:37
Re: nejlepsi by bylo, kdyby idnes dalo moznost

kdo je má vyplý např. Pydlitydli, tak už vůbec nečtu a kdyby si je mazali sami;-D;-D;-D;-D to by bylo horší jak od cenzora

0 0
možnosti

ladyevil_cz

2. 8. 2010 13:16
Tady ještě dikuse je...

...tak jsem dočetl;-DJe otázkou, kolik stejných nickname se řídí podle mnou nastíněné logiky...a kolik chcete, aby nickname Váš blog četlo;-)

0 0
možnosti

Edmund Černá Zmije

2. 8. 2010 13:05
Plná huba svobody

ale jedním dechem se chystáte omezovat svobodu komentování.

-

Pokud se vám komentáře pod články nechce číst, nečtěte je. Pokud se vám nelíbí, ignorujte je. Ale pokud omezíte možnost komentovat, počítejte s tím, že vás přestanou lidi číst. Dnes je standardem, že pod podobně amatérskými projevy existuje možnost vyjádřit se nebo uvést některé věci na pravou míru. Pokud takovou možnost úmyslně zlikvidujete, nezasloužíte si, aby vás lidi četli. Rv

0 0
možnosti

devian

2. 8. 2010 13:25
Re: Plná huba svobody

Tak mne nečtěte, já vás zde nedržím :)

0 0
možnosti

SYETEY-KOTZOUR

2. 8. 2010 12:18
hmmm škoda

články, ke kterým se nemohu vyjádit u mě dost ztrácí.....ale je to svobodné rozhodnutí

0 0
možnosti

buxus

2. 8. 2010 12:02
Tohle není dobrý příklad

Stejně tak, jako nekuřácké hospody nejsou právem, stejně jako není vaše

povinnost lézt do hospod kuřáckých - tedy plošný zákaz je naprostou

hloupostí.

Povinností provozovatele je udržovat nezávadné prostředí pro zaměstnance a hosty. Tedy i čistotu ovzduší. To platí pro jakýkoliv podnikatelský subjekt. Čili plošný zákaz hloupost je, ale požadavek na kvalitní a fungující ventilaci nikoliv.

0 0
možnosti
  • Počet článků 110
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1416x
Mladý pisálek zajímající se o ekonomii, který má problémy s pravopisem. Vedu a píši také na Devian.cz.